Asociația Rază de Speranță în Intervenția în Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist, CIF: 309 199 45
+ 40 746 046 466

Pachet de servicii specializate integrate de sănătate mintală, psihoeducaționale și sociale de către o echipă multidisciplinară (medic psihiatru pediatru, psiholog clinician, psihoterapeut, psihoterapeut consilier, psiholog psihopedagogie speciala, kinetoterapeut, cadru didactic)

Sănătatea mintală s-a demonstrat a fi un parametru esenţial de care se leagă starea de bine a persoanei, capacitatea sa de învăţare, succesul şcolar/maturitatea şcolară, sănătatea în general.

Se justifică astfel și este necesară, o evaluare complexă a copilului și adolescentului și o intervenţie multidisciplinară integrată interinstituţională prin crearea unui sistem de suport integrat – medical, educaţional și social.

Actorii, conduşi de ideea comună de a ajuta copilul şi familia, care creează mediul/mediile adecvate de creştere şi dezvoltare, constituie, de fapt, echipa de intervenţie, numită şi echipă multidisciplinară.

Oferirea de servicii de către o echipă multidisciplinară a devenit unul dintre indicatorii de calitate frecvent utilizaţi la nivel internaţional în procesul de evaluare şi comparare a serviciilor de sănătate mintală, în special în cazul serviciilor adresate persoanelor cu nevoi complexe de îngrijire localizate la nivelul comunităţii.

Mulțumim specialiștilor pentru disponibilitatea de a se alatura proiectului nostru, consolidand premizele necesității respectării standardelor de calitate in furnizarea serviciilor de sănătate mintală!
Rîcean Lenuța Alina – medic psihiatrie pediatrica
Pachet complex de de servicii de sanatate mintala

Edith Vajda – psiholog clinician/psihoterapeut
Evaluare clinica complexă

Ximena Petruța Bejan – psiholog clinician
Evaluare clinica complexă

Antonia Domokos – psiholog psihoterapeut
Evaluare psihoterapeutică complexă

Iordana – Ioana Caramidaru Constantinescu – Psiholog psihopedagogie specială
Evaluare complexa psihopedagogie speciala şi psihodiagnoza tipului şi severităţii disfuncţiilor prezente

Claudia Simona Paraschivoiu – psiholog clinician/psihoterapeut
Consiliere psihologică și psihoterapie apartinători

Andra Dincă – kinetoterapeut
Evaluare psihomotrică

 Cadru didactic/ profesor itinerant – Evaluarea incluziunii școlare