Asociația Rază de Speranță în Intervenția în Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist, CIF: 309 199 45
+ 40 746 046 466

Mă implic personal

Alege să te implici!
 
🧩   Redirecționează simplu, de acasă 3,5% din impozitul tău pe venit către noi!

Noi, Asociația Rază de Speranță In Intervenția și Terapia TSA ne bazăm pe ajutorul comunității ca să oferim continuitate proiectelor și suportului pe care îl oferim  copiilor și tinerilor beneficiari in lungul drum spre recuperare.

 Doar împreună putem aduce o schimbare în bine!

Redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit anual nu este o donație. Este alegerea ta despre cum să fie folosiți o parte din banii pe care i-ai virat deja statului, ca impozit pe veniturile obținute în anul precedent. În cazul în care nu alegi să susții o entitate non-profit, întreaga sumă va rămâne la bugetul de stat.

Prin redirecționarea a 3,5% din impozitul tău pe venit ai posibilitatea de a susține pe termen lung o cauză socială în care crezi. Este acel gest mic, care poate face diferența în ceea ce se întâmplă în jurul tău!

Prin completarea și trimiterea formularului 230 direct către  Asociația Rază de Speranță In Intervenția și Terapia TSA, alegi să ne susții în realizarea proiectelor pe care le derulăm și te implici acolo unde statul nu are capacitatea să intervină.

Ce facem noi?

  • servicii sociale și psihoterapeutice adresate copiilor și tinerilor cu tulburări de sănatate mintală ( autism, ADHD, tulburări asociate)
  • oferim sprijin pentru 136 de beneficiari in cele 3 spații cu destinația Centre de zi – servicii psihosociale licentiate
  • campanii de awareness și sensibilizare socială la nivel local și național
  • campanii de informare și conștientizare la nivel județean in instituțiile școlare, creșe și grădinițe
  • programe destinate parinților și familiei
  • evenimente cu impact social: conferințe, competiții sportive, spectacole caritabile, cursuri de formare a abilităților privind autonomia sociala, consiliere vocațională, dezvoltarea abilităților de viață independent și a capacității profesionale a persoanelor diagnosticate cu tulburări de sănătate mintală, formarea cadrelor didactice șia a altor specialiști cu rol semnificativ în creșterea calității vieții persoanelor cu autism.
 

Vă mulțumim!