Asociația Rază de Speranță în Intervenția în Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist, CIF: 309 199 45
+ 40 746 046 466

Implic Compania

Direcționează 20%

 

Ai o companie sau o microîntreprindere? Poți direcționa 20% din impozit prin sponsorizare către Asociația Rază de Speranță și nu te costă nimic. Sponsorizarea ta se transformă în sprijin direct pentru cei 200 de copii care fac terapie în cele 3 centre Rază de Speranță.

Ce schimbare pot determina?

Poţi să te implici chiar acum prin mecanismul simplu de redirecţionare a 20% din impozitul pe profit şi, fără să cheltuieşti nimic, vei câştiga mult:

– vei creşte reputaţia companiei tale în comunitate prin asocierea cu o cauză socială derulată în beneficiul persoanelor vulnerabile social de către o organizaţie cu o vastă experienţă în domeniu;- vei determina o mai mare competitivitate a companiei tale printr‐o imagine îmbunătăţită de contribuţia la o cauză socială importantă;
– vei inspira mai mult respect în rândul angajaţilor, care vor fi mândri să lucreze pentru o companie care se implică în cauze sociale;
– pentru că viitorul copiilor noștri depinde de implicarea noastră socială pentru a reuși să învețe și să devină parte din comunitatea noastră.
Depinde de NOI ca Ei să reușească!
   Contribuabilul ASOCIATIA RAZA DE SPERANTA IN INTERVENTIA SI TERAPIA TULBURARILOR DIN SPECTRUL AUTIST, cu domiciliul fiscal JUD. BRAŞOV, MUN. BRAŞOV, STR. ZIZINULUI, NR.12, BL.37, SC.A, AP.15, figurează în Registrul entităţilor/unităţilor de cult. Contribuabilul este înscris în acest registru începând cu data de 19.04.2019.

Va mulțumim!