Asociația Rază de Speranță în Intervenția în Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist, CIF: 309 199 45
+ 40 746 046 466

TERMENI ȘI CONDIȚII

Asociația Rază de Speranță în Intervenția în Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist

Strada: Zizinului Nr.12 Bl. 37, apt. 15 etaj. 3  cod postal 500414 
Brașov – România
Telefon: + 40 746 046 466

CIF: 309 199 45
Numele BănciiBanca Comercială Română – BCR 
Adresa Băncii: 
Bd. 15 Noiembrie, Nr. 70 A, jud. Brașov România 

Cont Bancar:  RO 77 RNCB 0053 1303 4416 0001
E-mail: razadesperanta.brasov@yahoo.ro

Site-ul: https://razadesperantabrasov.ro  

TERMENI ȘI CONDIȚII Asociația Rază de Speranță în Intervenția în Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist

Accesând acest site, acceptati, fara limitari aceste conditii si luati la cunostinta ca orice alte acorduri intre dumneavoastra si detinatorul site-ului Asociația Rază de Speranță (razadesperantabrasov.ro)  sunt înlocuite prin prevederile prezentelor Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord sau nu acceptati, fara limitari sau calificari termenii si conditiile acestui site, va rugam sa parasiti acest Site.

 1. Restrictii la utilizarea continutului

Continutul acestui site, nu poate fi reprodus, republicat, descarcat, expediat, transmis sau distribuit in orice mod, fara permisiunea scrisa a proprietarului acestui site, exceptie facand cazurile cand sunt indeplinite conditiile :

– multiplicatorul nu urmareste un scop comercial

– se va indica in mod vizibil sursa Asociația Rază de Speranță (razadesperantabrasov.ro)

Modificarea continutului si utilizarea acestuia pentru orice alt scop constuituie violarea drepturilor de autor sau drepturilor asupra creatiei intelectuale. Exceptie de la aceste reguli fac paginile al carui continut nu apartine proprietarului

Asociația Rază de Speranță (razadesperantabrasov.ro) în aceste pagini indicandu-se explicit sursa informatiilor. Proprietarul site-ului nu isi asuma responsabilitatea veridicitatii informatiilor ce apartin altor site-uri.

 2. Drepturi de acces

Proprietarul ,,  Asociația Rază de Speranță (razadesperantabrasov.ro)¨  isi rezerva dreptul de a interzice sau restrange accesul la acest Site oricarei persoane, de a bloca accesul de la orice adresa de Internet (IP), in orice moment, fara a anunta in prealabil motivele.

 3. Legaturi (links) de la acest Site catre alte site-uri

Acest Site contine legaturi (hyperlinks) catre site-uri care nu sunt intretinute de detinatorul

Asociația Rază de Speranță (razadesperantabrasov.ro),  Detinatorul  Asociația Rază de Speranță (razadesperantabrasov.ro), nu este responsabil pentru continutul acestor site-uri si nu este responsabil pentru distrugeri sau pierderi cauzate prin accesul acestor site-uri. Utilizarea acestor legaturi si accesarea acestor site-uri se face pe propriul risc.

Legaturile catre alte site-uri sunt oferite ca o facilitate pentru utilizator. In nici o circumstanta detinatorul Asociația Rază de Speranță (razadesperantabrasov.ro), nu va fi considerat a fi asociat sau afiliat in orice fel cu marci sau servicii, sigle, simboluri sau alte utilitare folosite sau care apar pe site-rile catre care acest Site prezinta legaturi.

 4. Legaturi (links) catre acest Site de la alte site-uri

Exceptand conditiile de mai sus, caching-ul si legaturile la, si incadrarea (framing) acestui Site sau a continutului acestui Site este interzisa.

Puteti lega pagina personala la acest site fara anuntarea prealabila a detinatorului acestui site , cu conditia ca textul in care apare link-ul Asociația Rază de Speranță (razadesperantabrasov.ro)  sa nu aiba scop ilegal, acela de a jigni sau defaima persoane, sau continut obscen.

5. Revizuiri ale acestor Termeni si Conditii

 Proprietarul acestui site isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare prealabila.

 Sunteti obligat sa respectati oricare astfel de revizuiri si de aceea va sfatuim sa vizitati aceasta pagina a site-ului nostru in mod periodic pentru a lua la cunostinta Termeni si Condițiile actualizate.

6. Legislatie aplicabila

Acești Termeni si Condiții și utilizarea acestui site sunt guvernate de legile din Romania conform UE.