Asociația Rază de Speranță în Intervenția în Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist, CIF: 309 199 45
+ 40 746 046 466

campania „#Râzialbastru”

🧩Start Campania 🧩#RâziAlbastru! 🧩

Cu prilejul Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului marcată pe 2 aprilie, Asociația Rază de Speranță in Intervenția și Terapia TSA, Brașov, alături de organizațiile din rețeaua RO TSA și Federația pentru Drepturi și Resurse pentru Persoanele cu Tulburări în Spectrul Autist (FEDRA), a desfășoarat campania de informare și constientizare a autismului prin care se atrage atenția asupra nevoilor particulare pe care le au cele peste 40.000 de persoane cu autism din România și aproximativ 7 milioane în Europa.

🧩Asociatia Rază de Speranță va derula pe tot parcursul lunii aprilie campania „#Râzialbastru”, campanie ce se desfașoară cu sprijinul Asociațiilor Brașovul Altfel și Tineri pentru Brașov.

🧩Obiectivul campaniei vizează colectarea materialelor psihoeducaționale necesare terapiilor de recuperare ale copiilor cu tulburare din spectrul autist din cadrul centrelor Raza de Speranță Brașov.

Campania se va derula printr-o serie de activități menite să sprijine această acțiune, solidaritatea si formarea unei comunități incluzive pentru persoanele cu tulburări de sănătate fiind prioritară pentru asociație.
În acest sens, este creat pe site-ul asociației link-ul ce cuprinde informații detaliate cu privire la necesarul materialelor, precum și regulamentul de desfășurare al campaniei. Cei care aleg să facă bine pot comanda produsele online si le pot redirecționa către unul dintre centrele Asociației Rază de Speranță, pe str. Carpaților, nr.60, în incinta platformei industriale Metrom sau pot dona contravaloarea produsului ales în contul asociației cu specificarea aferentă.

👉Ce trebuie să faci?

1. Intră pe linkul Campania Râzi Albastru – Google Drive

👉Ce trebuie să faci?

2. Citește regulamentul campaniei    3. #RâziAlbastru!Fi parte din povestea noastră!

  “Ne dorim ca în această campanie să avem alături de noi cât mai mulți brașoveni. De la prieteni, cunoscuți, reprezentanți ai administrației sau persoane publice, oameni care pot înțelege magia râsetelor albastre. Putem funcționa corect doar într-o sinergie care vine din acceptare, înțelegere și implicare. A mea, a ta, a oricărui om care alege să facă un bine. Despre asta este vorba. Noi facem tot ce ne stă în putință. Dar, sigur că pentru rezultate pe termen lung avem nevoie de materiale speciale, psihoeducationale, instrumente de lucru fără de care activitățile de recuperare nu se pot desfășura la nivelul așteptărilor specialiștilor dar și ale părinților care ne aleg. Este important să simțim că avem comunitatea alături de noi.”

👉 #Donează #FăRaiDinCeAi

Si link-ul de drive unde sunt încărcate Regulamentul și Necesarul de materiale:👉