Asociația Rază de Speranță în Intervenția în Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist, CIF: 309 199 45
+ 40 746 046 466

INVITAȚIE VERNISAJ EXPOZIȚIE VIRTUALĂ Conferința de promovare a proiectului cultural Muzeul de Etnografie Brașov

Conferința de promovare a proiectului cultural MUZEULUI DE ETNOGRAFIE BRAȘOV
–  Proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov – Noi, Asociația Raza de Speranța în Intervenția și Terapia TSA Brașov, cu sprijinul Muzeului de Etnografie Brașov, Avem onoarea să vă invităm la VERNISAJUL EXPOZIȚIEI VITUALE al Muzeului de Etnografie Brașov prezentat în cadrul Conferinței tematice de promovare a proiectului cultural – Muzeul Virtual de Etnografie Brașov, proiect cofinanțat de Primăria Municipiului Brașov. Evenimentul va avea loc marți 29 noiembrie 2022, începând cu orele 11.00 astfel:  în format fizic la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului, Piața Sfatului Nr. 15, Brașov – Romania.  Online, transmis live pe Canalul de Televiziune online IUBIM Brașovul si pe contul de social media al organizației https://www.facebook.com/RazaDeSperantaBrasov Moderator: de Alexandra Grancea – PR Cultural și Realizator TV.

Extra info : Proiectul cultural Muzeul Virtual de Etnografie Brașov și-a propus să promoveze valorile culturale de patrimoniu etnografic ale Municipiului Brașov folosind o tehnologie digitală artistică media inovativă și de Inteligență artificială (AI)

În cadrul proiectului s-a urmărit dezvoltarea unei aplicații media software de artă digitală 3D ce va fi găzduită pe un server care să reproducă în format 3D Muzeul de Etnografie Brașov pentru a putea fi promovate valorile culturale ale Brașovului în întreaga lume, prin:
 transpunerea in format digital a 200 obiecte de patrimoniu cultural expuse de Muzeul de Etnografie Brașov din Brașov, din str. Eroilor nr. 21A și Piața Sfatului nr. 15, in perioada august-octombrie 2022 în colaborare cu specialiști muzeului.
 reproducerea in 3D a arhitecturii de interior a Muzeul de Etnografie Brașov din str. Eroilor nr. 21A, în perioada august – octombrie 2022 conforme cu planurile arhitecturale și designului interior al muzeului cu sprijinul unei firme de specialitate
 dezvoltarea unei aplicații software care combină digitalul cu fizicul împingând limitele realității, ce va fi postată pe un server dedicat aplicațiilor media digitale, facilitând accesul virtual din toată lumea la valorile culturale de patrimoniu ale Brașovului expuse de Muzeul de Etnografie Brașov din Brașov, din str. Eroilor nr. 21A și Piața Sfatului nr. 15,

Vă mulțumim și vă invităm să ne fiți alături!

Președinte/Manager proiect Asociația Rază De Speranță În Intervenția Și Terapia TSA
Diana Niță – tel. 0746.046.466