Asociația Rază de Speranță Brașov
+ 40 746 046 466

DONEAZĂ PENTRU IVASC IULIAN

 Fii prieten pentru copiii și tinerii cu #autism

Dragi prieteni, începem o campanie de strângere de fonduri pentru un băiețel, Iulian. El are aproape 4 anișori iar din luna februarie 2020 a fost diagnosticat cu Autism și Tulburare de dezvoltare. El are nevoie de terapii cât mai urgent iar ele sunt foarte scumpe pentru mama lui care îl crește singură. Haideți să ne implicăm pentru Iulian. El are nevoie de ajutorul nostru. Doar așa ar putea avea o viață cât mai ușoară și normală. Ajutorul nostru contează enorm!

Autismul este un diagnostic care împiedică dezvoltarea copilului și doar terapiile pot să-i scoată din această lume a lor. Ei au o lume aparte, nu știu să vorbească, nu știu să folosească toaleta și nu știu să se joace. Ei se atașează de un sprjin (în special de mamă) iar cu ceilalți nu mai relaționează. Din păcate, dacă părinții nu își permit terapiile, ei nu au nici o șansă de a avea o viață cât mai normală.

Povestea lui Iulian

Sunt Iulian, am aproape 4 ani, sunt din Brașov și în urmă cu câteva luni am fost diagnosticat cu autism. Viața mea nu este ca a unui copilaș normal. La câteva luni după ce m-am născut ea a observat că mă comport mai “leneș”, dar s-a gândit că poate, cu timpul îmi voi reveni. Din păcate, starea mea s-a înrăutățit tot mai mult iar mama a fost nevoită să mă ducă la un set de analize. Bunicul cu mama mă cresc singuri, nu am tată iar costurile sunt foarte mari. Deoarece ea trebuie să mă supravegheze permanent, noi trăim doar din venitul bunicului. Cheltuielile sunt foarte mari…

Am nevoie de ajutorul vostru. Îmi doresc să mă pot juca, să îi înțeleg pe cei din jurul meu, să fiu cât mai “prezent”, dar din păcate, nu pot. Depind de aceste terapii. Doar așa eu voi putea să învăț să mă joc, să pot vorbi cu mama, să nu mai folosesc pampers…ajutorul tău contează enorm!

 

POȚI TRANSFERA ȘI PRIN CONTUL NOSTRU BANCAR 

DATE CONT: BCR
Beneficiar:ASOCIATIA RAZA DE SPERANTA IN INTERVENTIA SI TERAPIA TSA
Cont IBAN: RO77RNCB0053130344160001
Numele băncii: BCR
CUI organizație: 30919945

Îți mulțumim că faci parte din povestea noastră!