Asociația Rază de Speranță în Intervenția în Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist, CIF: 309 199 45
+ 40 746 046 466

Acreditări & Licențe de funcționare

Certificat de Acreditare

Se acordă de la Ministerul Muncii, Familiei Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, Certificatul de Acreditare Seria AF NR 005052 Privind asigurarea calitatii in domeniul serviciilor sociale si suntem autorizati sa acordam Servicii Sociale pe perioada nederminată.

LICENȚĂ DE FUNCȚIONARE

Se acordă de la Ministerul Muncii, Familiei Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, LICENȚĂ DE FUNCȚIONARE Seria LF NR 000037 / 2016 -SERVICIUL SOCIAL „ Centru de zi Rază de Speranță” – Centru pentru copii cu autism si tulburări asociate pentru dezvoltarea deprinderilor de viață independentă prin terapii de recuperare specifice, cod serviciu social 8891CZ-C-VI, înfiinţat şi administrat de furnizorul Asociația Rază de Speranță în Intervenția în Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist

LICENȚĂ PROVIZORIE

Se acordă de la Ministerul Muncii, Familiei Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, LICENȚĂ DE FUNCȚIONARE PROVIZORIE NR. 1721/ 2022, SERVICIUL SOCIAL "7SensesKids – Centru de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități", cod serviciu social 8891CZ-C III, înfiinţat şi administrat de furnizorul ASOCIATIA RAZA DE SPERANTA IN INTERVENTIA SI TERAPIA TULBURARILOR DIN SPECTRUL AUTIST.

        Asociația Rază de Speranță, furnizorul de servicii sociale,  respectă standardele minime de calitate pentru serviciile sociale de zi acordate a copiilor, conform ORDIN Nr. 27/2019 din 3 ianuarie 2019 privind aprobarea standardelor minime de calitate pentru serviciile sociale de zi destinate copiilor* ) Ordin_27_2019.pdf (mmuncii.ro)