admin/ ianuarie 28, 2020/ Uncategorized/ 0 comments

Dragi prieteni, ne puteți ajuta si in acest an prin redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venit (salarial, pensie, chirii, activitati independente) prin completarea Declaratiei 230 pentru asociația Rază de Speranță!

Vă mulțumim pentru generozitatea, încrederea și sprijinul acordate în acest an! 2019 ne-a adus 12 luni frumoase, pline de activități și reușite pentru beneficiarii noștri, 100 de copii și tineri cu autism. Iar acest lucru a fost posibil și datorită implicării dumneavoastră, prieteni dragi, care ați înțeles nevoiele și problemele cu care ne confruntăm.

Am simtit permanent faptul că vă avem alături, oameni frumoși și buni, și astfel am putut desfășura multe proiecte și programe terapuetice pentru copiii noștri și pentru părinții lor.

Asociația “Rază de Speranță în Intervenția și Terapia Tulburărilor din Spectrul Autist” a fostînființată în anul 2012 pentru a acorda servicii de terapie timpurie copiilor diagnosticati cu autism, sprijin și consiliere pentru părinti, precum și pentru a înfiinta un Centru de resurse educaționale și terapeutice dedicate copiilor cu cerințe speciale. A fost un drum lung de parcurs, anevoios pe alocuri, dar încununat de succes datorită progreselor înregistrare de micuții noștri. În prezent, toți beneficiarii noștri sunt integrați în învățământul de masă. Alături de voi vrem să le dăruim o șansă în plus, zâmbete și prietenia noastră. Povestea lor poate fi povestea oricărui alt copil, dar stă și în puterea noastră să fie una cu final fericit!

Echipa noastră, formată din 30 specialiști în domeniile psihologiei, psihopedagogiei, kinetoterapiei și logopediei, continuă eforturile de a asigura fiecărui copil toată atenția și resursele necesare pentru a deveni independent, pentru a urca încă o treaptă în procesul recuperării, iar eforturile sunt pe măsura recompenselor cu care cei mici ne răsplătesc zilnic. Nu mai este decat un pas până la integrarea normală și firească a acestor copii minunați și atât de speciali în grădinițe, școli și până la urmă, în viață.

Fondurile strânse de dumneavostră în cadrul campaniei “Donează 3.5% din impozitul pe venit” adresate societăților comerciale, sunt direcționați exclusiv către susținerea proiectelor noastre, către continuarea programelor terapeutice, dotarea Centrului de resurse educaționale și terapeutice, cursuri, campanii de informare și conștientizare asupra autismului.

Sprijinul financiar acordat de dumneavostră este direcționate exclusiv către susținerea materială și continuarea programelor psihoterapeutice a beneficiarilor noștri și dotarea Centrelor de resurse educaționale și terapeutice „Rază de Speranță”.

Ajutorul dumneavoastra este de neprețuit pentru copiii noștri!

Descarcă formularul aici

Share this Post

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*